Γενικές Πληροφορίες

 

Η ιδέα του Toys.gr ξεκίνησε το 1996 και υλοποιήθηκε το 1997 από την εταιρεία «Ανέμη» δημιουργώντας το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα ποιοτικού παιχνιδιού στην Ελλάδα.

Σκοπός της εταιρείας ήταν, και συνεχίζει να είναι, η αναλυτική ενημέρωση και η άμεση πρόσβαση των πελατών μας από κάθε γωνιά της Ελλάδας στον «κόσμο του ποιοτικού παιδικού παιχνιδιού και επίπλου».

Απαράβατος όρος της εταιρείας μας στην πολύχρονη πορεία της είναι να διατηρεί μία συλλογή προσεκτικά επιλεγμένων προϊόντων με κύριο χαρακτηριστικό την ποιότητα και τον εξαιρετικό σχεδιασμό. Έτσι, σήμερα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διατηρεί περισσότερα από 6500 προϊόντα σε κάθε κατηγορία που αφορά το παιδικό παιχνίδι και έπιπλο, έχοντας σε άμεση διαθεσιμότητα εντός μίας ημέρας πάνω από το 85% των προϊόντων που διατηρεί.

Στη μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε μπορείτε να βρείτε: βρεφικά παιχνίδια, πάζλ, μουσικά όργανα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, ξύλινα παιχνίδια, εικαστικά και κατασκευές, επιτραπέζια, διακόσμηση παιδικού δωματίου, δώρα ενηλίκων.

Οι εταιρείες, των οποίων τα προϊόντα θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ανήκουν στην «αφρόκρεμα» των εργοστασίων ποιοτικού παιδικού παιχνιδιού παγκοσμίως (εταιρείες Djeco, Haba, Sigikid, Svoora, Smart Games, Sigikid, Viga Toys, Purple Cow, Nostalgic-Art, Eitech-Teifoc, Ludi, Zoggs, Quut, B.Toys κ.ά.). Παράλληλα, εκατοντάδες από τα προϊόντα που θα βρείτε είναι βραβευμένα για την ποιότητα, τον σχεδιασμό καθώς και την εκπαιδευτική τους αξία. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο φιλοξενούνται σχεδόν σε όλα τα μουσεία παιδικού παιχνιδιού του κόσμου.

Όραμα της εταιρείας αποτελεί η διασφάλιση αμέτρητων ωρών παιχνιδιού με ασφάλεια και συνέπεια τόσο ως προς τα παιδιά, όσο και ως προς το κοινωνικό σύνολο και τη φύση. Γι' αυτόν τον λόγο φροντίζουμε, ώστε οι εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε να διαθέτουν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας, αλλά και να σέβονται το περιβάλλον (χρησιμοποιώντας ξυλεία που προέρχεται από βιώσιμα δάση και διατηρώντας εγκαταστάσεις που αξιοποιούν εναλλακτικές μορφές ενέργειας).

Σε αυτό το πνεύμα, οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας μας χρησιμοποιούν χαμηλοενεργειακά συστήματα θέρμανσης και ψύξης, καθώς και φωτοβολταϊκά panels για την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας.

Αξίζει το καλύτερο για τα παιδιά! Ψάξτε να βρείτε αυτό που τους ταιριάζει ξεκινώντας και με μια e-βόλτα στο www.toys.gr!

 

Φιλικά,
Η ομάδα του Toys.gr

Ψηφιακή Σύγκλιση

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση»

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης